Türkiye Teknoloji Takımı 7 yaşında!

7 yıl boyunca Türkiye Teknoloji Takımı'nın bir parçası olduğunuz ve geleceğe bizimle yürüdüğünüz için teşekkürler...

Bugün, 2016 yılından bu yana Türkiye’nin tam bağımsızlık yolculuğuna bilim ve teknolojide yenilik ve devamlılık ilkeleriyle kök salmayı kendine hedef belirleyen, Millî Teknoloji Hamlesi’ni gerek beşeri sermaye gerek teknolojik inovasyonlarla desteklemeyi önceliklendiren, tüm bu yolculukta 7’den 70’e herkesi kucaklayan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, kuruluşunun 7. yıl dönümünü kutluyor.

TEKNOFEST, Deneyap Türkiye, Deneyap Kart, Bilim Türkiye, Bilim Üsküdar, Keşif Kampüsü, T3 Girişim Merkezi, Take Off Girişimcilik Zirvesi, T3 Akademi, Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı, Teknolojinin Millî Takımları Destek Programı ve Millî Teknoloji Hamlesi markalarıyla ulusal ve uluslararası sahalarda bilinirliğini sürdüren T3 Vakfı, siz kıymetli aile üyelerinin vermiş olduğu değerlerle güçlenerek yoluna devam etmekte.

Teknoloji geliştiren bir Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda, kıymetli katkılarınızdan dolayı her birinize teşekkür ederiz.